PERHATIAN: Khas untuk wanita yang ada masalah kulit gelap, kulit kusam dan jeragat ini berita baik untuk anda.

BAGAIMANA 1,769+ WANITA BERJAYA PUTIHKAN KULIT

5 SAAT JER! 😱

DENGAN HANYA GUNA SPRAY NI...

Apply je kat muka, terus cerah putih dan glowing. Tak panah dah pakai foundation. Lagi Jimat. Tak percaya? Tonton video di bawah SEKARANG!

Kulit Gelap? Kulit Kusam? Tona Kulit Tak Sekata ?

Dah beribu duit habis makan supplement? Makan pil itu ini, tapi tak putih putih jugak? Lepas ni tak payah pening dah Le’Glowry kan ada! Spray2 je terus putih dan berseri-seri.

Memperkenalkan ...

Le’Glowry Whitening Spray with SPF 50+

100% Selamat Lulus KKM
(Nombor Rujukan: NOT190805352K)

Kulit Kusam

Sunburn

Leher Gelap

Ketiak Gelap

Celah Peha Gelap

Fungsi Le'Glowry Whitening Spray

  • Mencerahkan kulit dengan pantas
  • Mengelakkan kulit dari sunburn (SPF 50)
  • Mengurangkan Parut & Jeragat
  • Melembabkan Kulit
  • Boleh menggantikan Foundation

Siapa patut pakai Le'Glowry ?

  • Mereka yang ingin putihkan kulit dengan pantas (instant effect)
  • Mereka yang ada masalah sunburn
  • Mereka yang selalu terdedah pada cahaya matahari
  • Mereka yang memiliki kulit wajah kusam
  • Mereka yang ingin kurangkan parut, tutup jeragat dan bintik hitam
  • Mereka yang memiliki kulit kering
  • Mereka yang tak minat guna foundation pada muka

TAHAN 10 JAM

Memang sesuai la untuk yang bekerja. Dari pergi kerja sampai balik dari kerja, masih maintain cantik.

TURUT MERAWAT KULIT

Bukan setakat mencerahkan kulit, tapi merawat. Sebab itu 95% masalah kulit seperti jeragat boleh selesa

SPRAY SPRAY TERUS GLOWING

Tak perlu tunggu lama dah. Spray jer terus glowing. Bukan setakat glowing, tapi buat kulit nampak lebih cerah & gebu.

PALING BEST, TAK BERCAPUK!

Jadi, jangan takut kalau berpeluh. Memang tak bercapuk. Baru la maintain cantik tanpa perlu rimas-rimas lagi.

Betul ke Le'Glowry Whitening Spray ni berkesan?

5/5

Lihat apa kata pengguna kami beberapa hari lepas.. 

Hari ni anda SANGAT SANGAT BERTUAH bila anda order sekarang!

Jika anda order sekarang, kami akan beri 4 Freegift bernilai RM45 secara PERCUMA.

Bonus-bonus ini akan diberi hanya jika order di laman ini sahaja. Anda akan dapat semua bonus ini HANYA jika anda order sekarang.​

Freegift #1 - Eyebrow Pencil

Bernilai RM10

 

Freegift #2 - Makeup Bag

Bernilai RM15

Freegift #3 - 'Eye mask' Collagen

Bernilai RM10

Freegift #4 - 'Beauty Blender' PERCUMA

Bernilai RM10

Produk ini mempunyai jaminan wang kembali 100% tanpa banyak soal.

Kami sangat yakin Le’Glowy Whitening Spray mampu menolong untuk mencerahkan dan mencantikkan kulit muka. Sudah tiba masanya untuk anda katakan YA untuk kembali cantik dan cerah secara ‘natural’.

Oleh sebab itu, kami akan menjamin wang anda dikembalikan 100% tanpa soal sekiranya produk ini tidak dapat membantu anda dalam masa 7 hari.

Order sekarang, bayar pada posmen DHL ketika barang sampai *. Amcam?

Anda takut tak dapat barang bila buat tempahan? Takpe jangan risau. Anda order je sekarang dalam website ni, dan bayar pada posmen bila barang anda sampai nanti.

  • Barang akan sampai dalam 1-5 hari bekerja bergantung pada lokasi penerima
  • Sila sediakan wang tunai yang mencukupi untuk dibayar pada posmen DHL ketika barang sampai.
  • Posmen akan menghubungi anda sebelum membuat penghantaran.
  • Cas tambahan RM10 dikenakan pada pelanggan

*Tertakluk kepada kawasan liputan pihak kurier DHL.

Pilih pakej anda & order sekarang sebelum terlambat!

Jom dapatkan dengan harga diskaun dan 4 bonus freegift ini, sila klik button order sekarang di bawah untuk tempahan.

Ingat, promosi ini boleh ditamatkan pada bila-bila masa. Selepas ini, anda perlu bayar RM150 dan tiada bonus akan diberikan.

Klik butang oren untuk order Set Super Saver 3 botol

Klik butang oren untuk order Set Super Combo 2 botol

Klik butang oren untuk order Set Super Offer 1 botol

Penghantaran Pantas!

1-3 hari bekerja menggunakan Kurier DHL E-Commerce.

100% Jaminan Pulangan Wang

Sekiranya produk tidak berpuas hati dengan produk

100% Puas Hati

Instant effect 5 saat & kecerahan kekal tanpa perlu makan supplement

Soalan-soalan lazim yang customer kami selalu tanya

Soalan: Boleh digunakan pada kulit sensitif ke?

Le’Glowry ni adalah waterbased dan ia memang sangat sesuai untuk semua jenis kulit.

Soalan: Kalau pakai sehari boleh tahan berapa lama?

Boleh tahan 12 jam hingga 24 jam.

Soalan: Boleh digunakan dekat muka ke?

Boleh, memang sangat sangat sesuai untuk digunakan pada kulit muka. 

Soalan:Kulit sunburn sesuai ke pakai ?

Sangat-sangat sesuai untuk hilangkan dan elakkan sunburn tu.

Soalan: Tak bahaya ke produk ni?

Produk ni tak bahaya. Semua bahan-bahan yang digunakan adalah selamat untuk digunakan dan memiliki kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia dengan nombor rujukan: NOT200204028K

Soalan: Untuk jerawat/jeragat boleh ke ?

Mestilah boleh. Dalam Le’Glowry ni ada Vitamin C.  Ianya bukan sahaja mencerahkan kulit dengan menyingkirkan sel kulit mati, bertindak sebagai Antioksidan yang menggalakkan pembentukan kolagen,malah dia juga  Anti penuaan yang merawat jeragat dan tompok hitam. Manakala Vitamin E pula bertindak sebagai antioksidan, merawat parut jerawat dan melembapkan kulit

 
Soalan: Tahan berapa lama ya sebotol?

Sebotol Le’Glowry ni mengandungi 100ml dan boleh tahan 2-3 bulan bergantung pada kekerapan penggunaan.

Soalan: Boleh bawa solat ke ?

Produk ni adalah berasaskan air dan tidak berminyak. Bila nak ambil wuduk tu senang sahaja nak basuh. 

Soalan: Pakai ni boleh terus putih ke?

Ya betul, produk ni instant effect. Lepas apply je terus nampak putih. Kesan jangka masa ialah produk ni dapat mencerahkan kulit dengan setiap hari penggunaan dan kesan putih tersebut adalah kekal. So maksudnya ada 2in1 effect. Instant effect & long term effect 😉

Soalan: Berapa lama expiry date produk ni ?

Expiry date adalah 12 bulan selepas dibuka. 

Soalan: Lama-lama pakai ni dia akan cerah kekal ke?

Ya betul, sekiranya selalu pakai, kulit kita akan jadi cerah kekal. Sebab dalam Le’Glowry ada Niacinamide dimana function niacinamide ni memang membantu untuk berikan kesan cerah yang kekal pada kulit.

Soalan: Lepas order bila barang boleh dapat ?

Proses postage mengambil masa 1-5 hari bekerja bergantung pada lokasi penerima. Biasanya 1-3 hari dah sampai. Sekiranya barang masih belum sampai selepas 5 hari, mohon hubungi customer service kami di +60178888759 (Whatsapp Only).

Selesaikan masalah kulit anda sekarang dengan bantuan Le'Glowry

Klik butang oren untuk Pilih Pakej Promosi Le’Glowry

All Rights Reserved. SEMUT VENTURES Sdn Bhd (Co no: 201903300855 (003037860-W)
11-1 AWF2, Jalan Ampang Waterfront, 98000 Ampang, Selangor
Tel: 0138377559 | Email: semutventure@gmail.com

*PENAFIAN: Keberkesanan produk ini bergantung kepada kesesuaian individu. Setiap hasil dari penggunaan adalah berbeza bagi setiap individu. Produk ini akan memberi kesan terbaik sekiranya pengguna mengamalkan dengan cara betul berdasarkan banyak testimoni yang diperolehi. Kita berikhtiar, tuhan yang menyembuhkan.

PRIVACY POLICY: We use Google AdWords Remarketing to advertise this website across the Internet. AdWords remarketing will display relevant ads tailored to you based on what parts of this website you have viewed by placing a cookie on your machine. THIS COOKIE DOES NOT IN ANYWAY IDENTIFY YOU OR GIVE ACCESS TO YOUR COMPUTER The cookie is used to say “This person visited this page, so show them ads relating to that page.” Google AdWords Remarketing allows us to tailor our marketing to better suit your needs and only display ads that are relevant to you. If you do not wish to participate in our Google AdWords Remarketing, you can opt out by visiting Google’s Ads Preferences Manager